čtvrtek 17. listopadu 2022

Šťastný Hauloween závěr

 

Před více než třemi týdny jsme vás všechny pozvali, abyste se připojili ke speciálním strašidelným oslavám a zúčastnili se naší akce Happy Hauloween World of Trucks. Během této doby mohli hráči získat speciální odměny za splnění osobního a komunitního cíle a zároveň přenášet jedinečné halloweenské lahůdky po celém herním světě.



Vzhledem k tomu, že to byla naše první halloweenská událost, byli jsme zvědaví, jaká bude zpětná vazba, spolu s tím, kolik úsilí #BestCommunityEver bude moci vložit do něčeho čerstvého,jako je toto. Nyní, poté, co je vše "řečeno a uděláno", musíme vyjádřit naši vděčnost za pozitivní reakci, kterou jste nám ukázali. Tento názor většiny z vás se odrazil v úžasných konečných statistikách, o které bychom se s vámi rádi podělili. Skvělá práce všem a děkuji vám všem za účast!



Opravdu doufáme, že si užíváte hračku na palubní desce Swinging Bat a odměny za zavěšení dýňové hlavy. I když je Halloween sám o sobě extrémně časově omezeným svátkem, můžete nyní jezdit napříč ETS2 a ATS s tímto příslušenstvím ve svém interiéru po celý rok!




Mnozí z vás se také na našich kanálech sociálních médií podělili o fotografie a videa ze svých cest a účastí. Opravdu jsme si užili prohlížení všech a sdílení některých z nich na našich veřejných profilech a našich interních kanálech. Našim týmům přináší velkou radost vidět, jak moc si tyto akce World of Trucks užijete.



Nebojte se, naším plánem je přinášet halloweenskou událost pro hráče i v následujících letech. Ale jak již bylo řečeno, je čas podívat se do blízké budoucnosti, takže dávejte pozor na oficiální  sociální média (Twitter, Instagram, Facebook, TikTok), abyste si nenechali ujít žádné potenciální oznámení o tom, co brzy přijde.

Poslední skokový strach: BAF!

anglická mutace

Happy Hauloween Conclusion

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat