úterý 25. října 2022

Šťastná událost Hauloween

 

Připojte se k nám v úterý, 25. října, při oslavě naší nejnovější akce World of Trucks - Happy Hauloween!



Dnes večer je čas začít s návazci, Začněte tahat s nárazy strachu, Protože Hauloween je ve vzduchu, A není čas utéct ani se odvážit schovat se před všemi lahůdkami , které na tebe čekají, ale ne jíst, NE, musí být vytaženy, doručeny rychle, pak zaparkovány, teď je to trik!



 

Rádi bychom, abyste se vy, naši #BestCommunityEver, připojili k zábavným oslavám tím, že doručíte lahodné halloweenské dárky pro každého na všech územích nákladní dopravy - což je ve skutečnosti cíl komunity celkem 666 000 dodávek! Máme úžasně vypadající přívěs s halloweenskou tématikou, který ponese váš náklad na speciální akci...



... a to je také skvělá šance pro vás vytvořit odpovídající lak s vaším nákladním vozidlem pro tento extra prvek zábavy a ponoření, zvláště pokud náhodou vlastníte Halloween Paint Jobs Pack DLC pro ETS2 nebo ATS

Vaše #HappyHauloween má další překvapení, které na vás letos čeká v podobě nového motivu pozadí plochy. Je to něco nového, pěkná krátkodobá změna scény, kterou jsme vytvořili po dobu trvání akce, abychom vám pomohli dostat se více do ducha Halloweenu - doufáme, že se vám to líbí!



Váš osobní cíl vyžaduje 13 dodávek nákladu HalloweenSkých lahůdek a my máme v nabídce několik opravdu skvělých odměn, včetně úspěchu World of Trucks. Všechny úlohy pro tuto událost budou 100 km (62,1 míle) nebo více a nezapomeňte se podívat na pravidla.

Pravidla

Pomocí externích smluv, s profilem propojeným se světem nákladních automobilů v Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo obou, je cílem komunity dosáhnout 666 000 dodávek nákladu Halloween Treats z jakéhokoli města v jakémkoli nákladním území.

Když hráč dokončí 13 dodávek nákladu Halloween Treats, přes jakékoli nákladní území v obou hrách, splní svůj osobní cíl.

Odměny:

  • Osobní: Hráči, kteří dokončí 13 nebo více dodávek nákladu Halloween Treats, získají jedinečný úspěch World of Trucks, stejně jako velmi roztomilou, ale strašidelnou hračku na palubní desce Swinging Bat jako položku inventáře Steam pro Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator.


  • Komunita: Když je splněn cíl komunity dosáhnout 666 000 dodávek nákladu Halloween Treats z jakéhokoli města a pokud hráč také dosáhl svého osobního cíle, obdrží děsivou, ale šťastnou závěsnou hračku Pumpkin Head jako položku inventáře Steam pro svou kabinu.


Poznámka: Abyste se kvalifikovali pro jakoukoli komunitní odměnu, musíte splnit alespoň svůj osobní cíl v Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo obou. Každá odměna bude položkou inventáře služby Steam pro Euro Truck Simulator 2 i American Truck Simulator. Po dokončení si vyzvedněte odměnu na stránce Události ve svém profilu World of Trucks.



Bude to opravdu zábavná událost, která se bude konat v obou našich hrách, American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2, s dodávkami započítanými v obou hrách, tak proč letos nesdílet tuto zkušenost na obou stranách Atlantiku pomocí hashtagu #HappyHauloween na našich stránkách ATS / ETS2 na Facebooku, nemůžeme se dočkat vašich fotek!

anglická mutace

Happy Hauloween Event

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat