středa 19. října 2022

Euro Truck Simulator 2 je tu 10 let !

 

Letos v říjnu si připomínáme 10 let kdy vyšel Euro Truck Simulator 2, přičemž, 18. října, je skutečný den v historii, kdy SCS software oznámilo vydání, přímo zde na SCS blogu. Wow, čas letí, když se bavíte! Takže, abychom oslavili toto výročí společně s komunitou, jsme přišli s nápadem na malou akci World of Trucks - 10 let ETS2!



... ale nejprve bychom se s vámi rádi podělili o nějakou historii hry, kterou všichni rádi hrajeme a pracujeme na ní. 

Euro Truck Simulator 2 pochází z jiné éry herního průmyslu, z doby, kdy byly POČÍTAČOVÉ hry většinou vydávány v krabici na maloobchodních regálech. Naše první maloobchodní vydání ETS2 proběhlo na podzim roku 2012. Jeho neuvěřitelný úspěch během prvních několika dnů vydání byl pro nás naprosto nečekaný. A když jsme sledovali, jak se hra dostala na nejprodávanější místo číslo 1 v žebříčcích v Německu, Velké Británii, Polsku a Francii, netušili jsme, že se hra stane takovým fenoménem.



Pak se možnosti digitální distribuce skutečně otevřely pro vývojáře a ETS2 měl premiéru na Steamu o pár měsíců později, přesněji 16. ledna 2013. To se pro nás ukázalo být ještě bláznivější, když také získal titul nejprodávanější hry na Steamu, a to již třetí týden v roce. Najednou se malá simulační hra s kamiony ve specializovaném žánru stala velkou v očích herního tisku a globální hráčské komunity. 

Dnes je obrovská hráčská základna a komunita, naše #BestCommunityEver, fantastickou inspirací pro nás, abychom pokračovali v cestě vpřed, rozšiřovali náš vesmír simulátorů nákladních vozidel a rozvíjeli věrnost našich her. Euro Truck Simulator 2 se ukázal být úspěšným příběhem nad naše sny, protože během prvních 10 let prodal více než 13 milionů kopií a Steam hlásí více než 80 milionů zakoupených DLC, od malých kosmetických balíčků, jako jsou lakovací práce, až po velké světové expanze. 

Sotva jsme mohli žádat více. Přesto doufáme, že Euro Truck Simulator 2 má před sebou alespoň další desetiletí dalšího růstu - existuje tolik funkcí, které bude stále chtít implementovat, a tolik nových věcí, které vám plánujeme přinést, takže zpět k oslavě! 

Účast na této akci je velmi jednoduchá, ve skutečnosti jen jedna dodávka udělá trik. A za to, že jste se k nám připojili v tomto malém úkolu, bychom byli hrdí na to, že vám můžeme nabídnout velmi speciální, jedinečnou odměnu, kterou jsme zde vytvořili, týmem, zejména pro vás.

Pravidla: Pomocí externích smluv nebo externího trhu s profilem propojeným s World of Trucks v Euro Truck Simulator 2 je osobním cílem hráče doručit jakýkoli náklad z jakéhokoli města.

Odměna                                                                                                                              Osobní: Hráči, kteří doručí jakýkoli náklad z jakéhokoli města, získají osobní úspěch World of Trucks a působivý ETS2, 10th Anniversary, lakování kamionů a přívěsů jako položky inventáře Steam.




Doporučujeme vám, abyste pomocí tohoto hashtagu #10YearsETS2 sdíleli své cesty se speciálním nátěrem a nejlepšími vzpomínkami na Euro Truck Simulator 2!

Žádné komentáře:

Okomentovat