pondělí 7. listopadu 2022

ETS2 & ATS: Aktualizace 1.46 - Galerie

 

Na obzoru je zbrusu nová funkce pro American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2. Tento přídavek dorazí s aktualizací 1.46 a bude dále vylepšen a rozšířen o další obsah v průběhu budoucích aktualizací. Pozdravte Galerii!



Právě teď se pravděpodobně již zajímáte, o čem je tato funkce. No, Galerie je nová funkce, která obsahuje řešení pro správu všech obrázků, fotografických trofejí a objevených pohledů při zachování všech starších funkcí Správce snímků obrazovky. A aby byl váš zážitek s Galerií plynulejší a příjemnější, představujeme novou klávesnici pro okamžitý vstup do režimu fotografie, který bude ve výchozím nastavení nastaven na klávesu =+.



Snad nejzajímavější část vás čeká s přidáním "Photo Trophies". Tato místa budete moci najít díky novým ikonám map a zachytit je pomocí režimu fotografií. Vyvinuli jsme nový sledovací systém, který se objeví vždy, když vaše kamera bude čelit orientačnímu bodu pomocí režimu. VGalerii budou tyto oblasti zpočátku reprezentovány šedými obrázky (s rejstříkem pro vybrané jednotlivé země), které budou nakonec nahrazeny barevnými snímky obrazovky poté, co hráč zachytí příslušná místa.








V Galerii najdete také Viewpoints, který nejen nabízí způsob, jak může být hráč veden k neobjeveným pohledům, ale také slouží jako platforma pro prohlížení těch, které již byly objeveny a hrány, což umožňuje hráči je znovu zobrazit. Bude obsahovat všechny dříve objevené pohledy a dále nabízí užitečný index podle zemí, který ukazuje váš postup sbírky.

A konečně, Galerie nabízí svěží čisté rozvržení pro náhled, třídění a nahrávání obrázků do slotů pro galerie a profily nákladních vozidel World of Trucks. Je to skvělý způsob, jak udržet přehled o všech svých nejnovějších výtvorech a publikovat své nejlepší práce.





Co si myslíte o této nové funkci po prvním pohledu? Je to něco, co bychom měli v budoucnu dále rozvíjet? Dejte nám vědět na fórech, sociálních médiích nebo v komentářích níže! Rádi bychom slyšeli vaše myšlenky!

anglická mutace

ETS2 & ATS: 1.46 Update - Gallery

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat