neděle 27. listopadu 2022

Výlet do paměti

 

Fuj, jak ten čas letí! Připadá mi to jako včera, kdy jsme slavili dvě dekády SCS Software a nyní jsme tady o pět let později a znovu potvrzujeme zajímavé číslo. V roce 2022 uplyne 25 let od doby, kdy naše společnost začala svou existenci v odvětví videoher!

Při této příležitosti jsme minulé pondělí uspořádali velkou párty pro všechny naše vývojáře a omezený počet hostů v jednom z nejmodernějších pražských klubů – EPIC Prague – kde jsme si užili spoustu legrace, přivezli si nostalgii, připravili překvapení pro všechny, užili si krásný narozeninový dort a další! To vše při společném posezení při oslavě tohoto úžasného výročí.


Abychom si připomněli úsek cesty, který nás v roce 2022 přivedl tam, kde je nyní SCS Software, vytvořili jsme pro tým malé dokumentární video. I když byl původně určen pouze pro interní použití, uvědomili jsme si, že všichni oddaní fanoušci v #BestCommunityEvermohou ocenit možnost nahlédnout do vzpomínek na některé důležité okamžiky v historii naší společnosti. Ale kdo ví, možná se o nás všichni dozvíte něco, co jste nevěděli, pokud video zkusíte!



Rádi bychom vám všem poděkovali za vaši neuvěřitelnou a nepřetržitou podporu a doufáme, že se budete bavit všemi skvělými věcmi, které jsou před vámi. Bez vás všech bychom tu nebyli! Zatím to byla úžasná jízda, takže je tu dalších 25 let. Uvidíme se všichni na cestách!

anglická mutace

A Trip Down the Memory Lane

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat