středa 16. listopadu 2022

Událost Cruising Texas + Wild West Paint Jobs Pack DLC

 

 

Zveme vás, abyste se k nám připojili vúterý 15. listopadu, kdy oslavujeme vydání našeho nového texaského DLC tím, že se zúčastníte naší akce World Of Trucks- Cruising Texas! Při cestování rozmanitou krajinou státu Lone Star projdete bažinami a lesy, pláněmi a kopci, pouští a horami a zároveň objevíte bohatou ekonomiku Texasu.



Žádáme naši #BestCommunityEver o dosažení cíle komunity řídit 125 000 000 mil (201 168 000 km) při doručování nákladů do nebo z jakéhokoli města v Texasu. 

Říká se, že v Texasu je všechno větší a díky své velikosti a geologickým rysům vám Texas nabídne rozmanité rozpínající se krajiny jako nikdy předtím. Stát se také může pochlubit mnoha největšími a nejrychleji rostoucími městy Ameriky, od rozsáhlé metropole regionu Dallas-Fort Worth až po lákavou městskou krajinu oblasti Houstonu. Zatímco jste #CruisingTexas, také přezdívaný Lone Star State, budete seznámeni s hlavními historickými průmyslovými odvětvími, která pomohla utvářet Texas, jako je bavlna, dřevo a ropa. Kromě toho Texas dále ovládl dobytkářský průmysl, který vytvořil tradiční obraz texaských rančů a kovbojů. Dalšími důležitými ekonomickými složkami, se kterými se setkáte, jsou sklárny a větrná energetika.

Během svých cest po Texasu se můžete těšit na mnoho nádherných výhledů na druhý největší stát Ameriky, jako jsou například následující:

  • Corpus Christi, krásné pobřežní město v jižním Texasu
  • El Capitan, 10. nejvyšší vrchol v Texasu a část pohoří Guadalupe
  • El Paso, "Sluneční město" v západním Texasu s řadou kulturních a historických památek
  • Vesmírné raketové zařízení, odpalovací rampa vesmírné rakety poblíž Brownsville
Stejně jako u minulých plavebních akcí můžete použít svůj vlastní přívěs a zažít to vše na externím trhu!

 Texas DLC nabízí 29 úžasných nových měst k prozkoumání a my máme speciální odměnu za splnění vašeho osobního cíle, který bude vyžadovat, abyste doručili práci alespoň 15z nich. Všechny práce pro akci musí být každá 100 mil (161km) nebo více. 

Připravte se na největší DLC k American Truck Simulator a vydejte se na výlet přes vysoké hory a hluboké říční rokle a objevte širokou škálu farem, rančů a průmyslových odvětví. Připoutejte se na dobrodružnou jízdu úžasným státem Lone Star Texas!


Pravidla

Využívající externí smlouvy nebo externí trh, s profilem spojený ms World of Trucks v American Truck Simulator,je cílem komunity řídit 125 000 000 mil (201 168 000 km) při doručování nákladů do nebo z jakéhokoli města v Texasu

Když hráč dokončí dodávku do nebo z 15 různých měst Texasu, dosáhne svého osobního cíle. 

Zda vaše nedávné dodávky splňovaly tyto podmínky, si můžete ověřit ve své Knize jízd ve svém profilu World of Trucks.

Odměny

Osobní: Hráči, kteří doručí náklad do nebo z 15 z 29 texaských měst, získají osobní úspěch World of Trucks a krásný předmět ATS trucku s motivem rohaté ještěrky ve službě Steam.



Komunita: Když je splněn cíl komunity ujet 125 000 000 mil (201 168 000 km) během dodávek do nebo z jakéhokoli města v Texasu a pokud hráč také dosáhl svého osobního cíle, obdrží závěsný ozdobný předmět Lone Star Longhorn Steam inventáře.


Akce bude ukončena v neděli15. ledna ve 23:59 UTC.


Nemůžeme se dočkat, až se nám ozvete o vašich vzrušujících cestách přes Texas, s tolika vidět od východu na západ! Projdete pobřežními bažinami a borovými lesy, Zvlněné pláně a drsné kopce, až do pouště a hor Velký ohyb!


A máme pro vás ještě jeden dárek! Pokud budete mít jakoukoli externí smlouvu nebo externí trh práce do nebo z města Austin, získáte plyšovou hračku Armadillo, kterou lze použít jako příslušenství kabiny! Pásovec byl zvolen jako Lone Star State Animal, protože má mnoho pozoruhodných a jedinečných rysů, z nichž některé jsou paralelní s atributy, které odlišují pravého Texasana, jako je hluboký respekt a potřeba země, schopnost měnit se a přizpůsobit a divoká nehynoucí láska ke svobodě.



Doufáme, že si užijete společnost po tomto plyšovém plyšáku, když cestujete, doručujete a prozkoumáváte tuny kilometrů silnic v Texasu. Koneckonců, je vždy dobré mít partnera, na kterého se můžete spolehnout, když jste na cestách.


Wild West Paint Jobs Pack DLC

Na oslavu vydání našeho texaského DLC pro American Truck Simulator a na počest klasických filmů Divoký západ a spaghetti westerny vydáváme zbrusu nový balíček barev vedle texaského DLC. Tyto nové přírůstky jsou inspirovány legendami, mýtickými postavami a jedinečnou atmosférou žánru, což znamená, že se bude perfektně hodit při jízdě po nejnovějším rozšíření mapy a rozlehlých prériích USA.



Díky pěti lakýrkám pro vaše mocné náklaďáky a jednomu laku pro přívěs budete při vybírání odměn vždy vypadat jako nejschopnější osoba pro danou práci... Myslíme tím náklad! Takže popadněte kovbojský klobouk, osedlejte se, vydejte se na cestu a začněte budovat svou vlastní legendární pověst  


anglická mutace

Cruising Texas + Wild West Paint Jobs Pack

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat