úterý 15. listopadu 2022

Texas DLC vydání

 

Po letech příprav, výzkumu, navrhování map, modelování a práce je tento den konečně tady! Naše nejočekávanější rozšíření mapy, Texas pro American Truck Simulator, bude vydáno dnes a nemůžeme se dočkat, až se dostanete do kamionu!

Texas pro American Truck Simulator bude
vydáno v 19:00 středoevropského času
(10am PST / 12pm CST / 1pm EST / 3pm BST / 6pm GMT / 8pm EET / 10pm GST / 10pm GST /
12amSST⁺¹/ 2am AWST⁺¹/ 4am AEST⁺¹)




Texas má co nabídnout, jako naše největší mapové DLC pro American Truck Simulator vám bude chvíli trvat, než to všechno uvidíte. Ve skutečnosti doporučujeme, abyste si udělali čas na prozkoumání osamělého hvězdného stavu, který obsahuje:

  • Objevte 29 průzkumných měst včetně Dallasu, Fort Worth, Houstonu, Austinu, San Antonia, El Pasa a Galvestonu.
  • Užijte si jízdu kamionem přes 50 malebných měst (osad)
  • Jezděte přes 20 000 mil státní silniční sítě
  • Dodávejte do více než 200 realistických průmyslových skladů, včetně průmyslových odvětví, která jsou jedinečná pro stát Texas (pobřežní loděnice, vyzrňovací závod bavlny, sklářský závod a vesmírný průmysl)
  • Navštivte a prohlédněte si slavné památky včetně Starbay, El Capitan, Route 66, USS Lexington, most Corpus Christi a solné pláně.
  • Natankujte a odpočívejte na 60 jedinečných zastávkách pro nákladní vozidla a 30 vyhrazených odpočívadlech
Texas bude spuštěn v obchodě služby Steam za 17.99USD / 14.99 GBP / 17.99 EUR.


Pro věrné fanoušky hry i nováčky, jejichž zájem vzbudil příchod Lone Star State, jsme připravili nový DLC balíček na Steamu. Nabízí dobře zaokrouhlenou sadu států a obsahu, se kterým můžete vyrazit na cestu, včetně mírně nižší ceny pro Texas, i když vlastníte jiný obsah, je to perfektní balíček pro každou situaci.


Těšíme se, že navštívíte a prozkoumáte vše, co tento nádherný stát nabízí. Nezapomeňte se s námi podělit o své první cesty z Texasu American Truck Simulator pomocí hashtagu #CruisingTexas! Ale to není všechno...

Texas Release Live Stream
Rádi bychom vás také pozvali na speciální stream vydání v Texasu, který bude vysílán ŽIVĚ na našem oficiálním kanálu Twitch od 16:00 CET.


Tento stream bude obsahovat řadu hostů, včetně Annie (2D Artist)Saimon (Map DLC Lead) a velmi speciální hostování Pavla Šebora, CEO SCS Software! Budeme odpovídat na otázky komunity, podrobně mluvit o DLC, rozdávat některé sladké dárky, jako je úžasný volant Thrustmaster® T248 American Truck Simulator limitované edice, Tobii Eye Tracker 5, Texas DLC Steam klíče a další; a samozřejmě streamování vydání velmi očekávaného rozšíření mapy LIVE on stream. Tohle si nebudete chtít nechat ujít!


Jo, naše vydání je skoro stejně velké jako samotný Texas! Doufáme, že se vám bude líbit objevování partnerů Lone Star State. Do příště pokračuj v truckin'!

anglická mutace

Texas DLC Release

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat