středa 18. ledna 2023

Vánoční reflexi 2022 závěr

 

V prosinci jsme hostili každoroční vánoční akci Svět kamionů. Letošní téma se zaměřilo na lásku, mír, naději, péči a pozitivitu, která pochází z jejich sdílení s ostatními. Během vánočních svátků jsme vás požádali, abyste doručili dárky do a ze všech měst v Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator, a vyzvali jsme komunitu, aby získala 400 dárků udělených městům ve všech oblastech nákladní dopravy pro každou z pěti úrovní.



V pravém svátečním duchu jste dokončili naši #ChristmasReflections akci na Štědrý den (25. prosince), Santa by byl hrdý! Kolektivní síla #BestCommunityEver opět přinesla neuvěřitelná konečná čísla, takže se pojďme podívat, jak jste si všichni vedli po celou dobu trvání této speciální akce.



Naprosto úžasná práce truckers! O letošních Vánocích jste opravdu doručili a doufáme, že si užijete jedinečné doplňky a barvy s vánoční tématikou, které jste během této akce získali. Děkujeme vám všem za účast, opravdu jste pomohli sdílet lásku, mír, naději a péči po celém světě.




ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat