neděle 8. ledna 2023

Ohlédnutí za rokem 2022

 

Jak čas letí! Rok 2022 je za námi a my bychom se jako vždy rádi krátce ohlédli za vším, čím vším jsme si za posledních dvanácti měsíci prošli.



Když se podíváme na kombinovaný vývoj a vývoj American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2, můžeme říci, že určitě existuje mnoho pozitiv, které stojí za to zmínit. Podařilo se nám vydat několik projektů, jako jsou rozšíření map, nová vozidla a díly, herní funkce a obecná vylepšení v mnoha aktualizacích. Ale navíc jsme rádi, že jsme mohli dále posílit některá partnerství se skutečnými značkami, což se odráží v našich hrách v loňském roce a zanechává v nás nadšení z toho, co přinese budoucnost. Doufáme, že všechny tyto prvky pomohly opět zvednout laťku a úspěšně zlepšit herní zážitek každého hráče.

Podívejte se na toto úžasné video, které ukazuje vše, čím naše hry a my jako společnost prošli v roce 2022!



Opět jste dokázali, že jste #BestCommunityEver a nemůžeme se dočkat, až se vám dostanou do rukou všechny skvělé věci, které plánujeme pro ATS a ETS2 v roce 2023 (možná se budete chtít podívat na náš každoroční vánoční speciální živý přenos pro některé rady a upoutávky)..

anglická mutace

Looking back at 2022

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat