pondělí 2. ledna 2023

SCS na cestách: Technické centrum PACCAR

 

Víme, že máte rádi malé náhledy, pokud jde o skutečné značky a jejich zařízení. Dnes pro vás máme dobré informace, protože někteří členové týmu SCS nedávno cestovali za velkou louži, aby strávili nějaký kvalitní čas s laskavými lidmi společnosti PACCAR, mateřské společnosti Kenworth Truck Company a Peterbilt Motors Company.



Cesta nás zavedla do technického centra PACCAR ve Washingtonu a do Dentonu v Texasu, kde se nachází ústředí společnosti Peterbilt. Rádi bychom poděkovali Brianně Potthast, Timu Lychikovi a Donu Palmerovi z Kenworthu za zprostředkování návštěvy technického centra, stejně jako Dereku Sancerovi, Hansonu Morrisovi a Justinu Tjahjonovi z týmu průmyslového designu v Peterbiltu za sezení v jejich laboratoři. Setkali jsme se se všemi těmito úžasnými lidmi a jsme nesmírně vděční za jejich štědrost a pomoc, kterou nám poskytli!



Kromě setkání se zástupci obou značek však bylo naším cílem shromáždit cenná data pro naše budoucí projekty - referenční materiál pro více kamionů a další obsah přicházející do American Truck Simulator.










I když v současné době nejsme schopni říci, kdy všechny tyto projekty dorazí do světa ATS, nemůžeme se dočkat, až vás budeme informovat o našem pokroku a nakonec vám ukážeme, co se nám podařilo vytvořit. 

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat