pátek 23. prosince 2022

Hezké Svátky!

 

Vážená #BestCommunityEver,

Jak se blíží období svátků, my v SCS Software jsme naplněni radostí a vděčností a chceme se s vámi o to podělit. Přejeme vám příležitost strávit kvalitní čas s lidmi, které milujete, a že najdete způsoby, jak ukázat soucit a štědrost ostatním. Doufáme, že si budete moci udělat pauzu a vychutnat si radost a klid této zvláštní doby, stejně jako náš vývojový tým.



Doporučujeme vám, abyste si také udělali čas na své koníčky a vášně, a byli bychom rádi, kdyby to zahrnovalo hraní našich simulátorů kamionů. Letošní akce Vánoční reflexe světa kamionů je celá o oslavě hodnot lásky, míru, naděje a péče v našich životech. Zveme vás, abyste se k nám připojili v šíření radosti v této sváteční sezóně.




Když se zamyslíme nad rokem 2022, nepochybně si vzpomeneme na okamžiky, které nám přinesly radost a ty, které nám přinesly smutek. Pro mnoho lidí po celém světě to byl náročný rok a upřímně doufáme, že se svět v roce 2023 stane lepším místem. Pokud jste zvědaví, co má SCS Software v zásobě pro příští rok, doporučujeme se podívat na záznam našeho speciálního vánočního živého přenosu. Je nabitý vzrušujícími novinkami, záblesky nadcházejících projektů a spoustou rad a škádlení od našich vývojových týmů.


anglická mutace

Happy Holidays!

ZDROJ: Blog SCS Sofzware

Žádné komentáře:

Okomentovat