čtvrtek 15. prosince 2022

ETS2 & ATS: Vánoční reflexi 2022

Je to Vánoční čas, hvězdy jsou jasné
Otočíte klíčkem a s potěšením
motor burácí, aby vás osvobodil.
Neexistuje místo, kde byste byli raději.

Pro Vánoce jsou obdobím roku
, kdy se scházíme s dobrou náladou, abychom dávali,
přijímali a vážili si všech.
Takže tah za jednoho a jeden za zátah.
A jak jedete po silnici, váš kamion a přívěs vánoční náklad
vám připomene, o čem to všechno je,

není to koupit obchody všechny.

Kdepak! Tah pro jednoho a jeden pro zátah.
Váš vánoční trailer mluví za vše!


Ukazuje, že možná můžeme přemýšlet
o dnech minulých a sebeúctě, o míru a lásce a všech těchto věcech, nejen o tom,

co přináší Ježíšek!
Je tu Doufám, že získám z toho, že uvidím, kde bylo vynaloženo Tvé úsilí s péčí
a pozvedlo ty,
kteří viděli
světlo z tebe s tvým náklaďákem zářícím jasně.


Takže tah za jednoho a jeden za zátah.
Mír, Láska a Naděje s péčí o všechny


Pak posviťte cestu všem kolem
A přineste těm, co jste našli.
Nejen dárky, ale mnohem víc
Nechat na jejich sníh zametené dveře.
Neboť mír a láska patří všem, a naděje a péče zastaví pád
těch,
kteří vás potřebují.
Může to být jen jedna věc, kterou děláte.


Ano, zátah pro jednoho a jeden pro zátah.
Vánoce Odrazy velké i malé!


A když je to všechno řečeno a uděláno, utěšujte se svým poznáním, které jste získali
,
že je to pro vás všechno zdarma.
Musíte si to jen promyslet, a jednat podle toho, co víte,
že je nejlepší
abyste přinesli vánoční festival!


Takže, tah pro jednoho a jeden pro zátah
A velmi veselé Vánoce všechny!


Naše #BestCommunityEver, představujeme vám naši vánoční reflexi pro Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator! Zveme vás, abyste se k nám připojili a zamysleli se nad čtyřmi důležitými věcmi - láskou, mírem, nadějí a péčí, protože věříme, že pozitivita, která může pocházet z jejich sdílení s těmi, kteří jsou vám drazí, nebo s těmi, kteří to potřebují, stojí za to se nad nimi zamyslet.



O letošních Vánocích vás žádáme, abyste doručili Dárky do a ze všech měst, pak budeme těmto městům udělovat Dárky na základě počtu doručení, které dává nebo přijímá. Vyzýváme komunitu, aby získala 400 dárků udělených městům ve všech oblastech nákladní dopravy pro každou z pěti úrovní





Pokrok komunity budete moci sledovat ve World of Trucks nebo přímo ve hře pomocí aktualizovaného rozhraní externích kontraktů.



Jako odměny na úrovni hráči obdrží krásně zpracované předměty v kabině, každá představuje jednu ze čtyř myšlenek a vánočních úvah, jako stejně jako ohromující lak přívěsu, kombinuje je všechny a vytváří Legendární kombinace!

A nejen to, v úterý 20. prosince od 18:00 SEČ máme také náš každoroční vánoční stream s Pavlem Šeborem! Kdo ví přesně, co bude odhaleno během show, ale jedna věc je jistá, že bude spousta zábavy a dobré nálady s rozdáváním kláves Steam a 2 úžasné Thrustmaster T248 s rozdáváním, díky našim přátelům na Thrustmaster®. Stream bude probíhat na našem kanálu Twitch, tak si ho nenechte ujít!




Vaše událost #Christmas Reflections má letos také nové téma pozadí plochy, které navazuje na úspěch našeho motivu pro stolní počítače akce Happy Hauloween. Řekli jsme si, že to zkusíme pro všechny a tentokrát si myslíme, že jsme vytvořili něco opravdu klidného a uklidňujícího pro váš vánoční herní zážitek. Bude tam po celou dobu trvání akce, která vám pomůže navodit vánoční náladu!


Pravidla akce Vánoční reflexe

Pomocí externích smluv s profilem spojeným s World of Trucks v Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo obou je cílem komunity udělit alespoň 2 000 dárků co největšímu počtu měst ve všech oblastech nákladní dopravy.

Aby město obdrželo 1 dárek, musí komunita dokončit 1000 dodávek do něj nebo z něj pomocí poskytnutého nákladu dárků. Každé město může získat až 10 dárků!

Za každou udělenou úroveň se odemkne jedinečná komunitní odměna s celkovou úrovní 5 úrovní.

Vaším osobním cílem je dokončit alespoň 15 zásilek nákladu dárků v Euro Truck Simulator 2 nebo American Truck Simulator nebo v obou hrách dohromady.

Odměny
  • Osobní: Váš příspěvek 15 a více zásilek nákladu Dárků vám získá:
    • Speciální úspěch ve světě nákladních vozidel.
    • Velmi cool lak na téma neonů "Lines of Reflection".


  • Komunita: Odemkne se 5 úrovní. Každá úroveň přinese speciální odměnu za předměty v kabině pro obě hry, založenou na tématech lásky, míru, naděje a péče, přičemž poslední úroveň nabídne krásně odpovídající barvu přívěsu "Lines of Reflection", takže pojďme táhnout!






Sledujte postup komunity ve hře pomocí uživatelského rozhraní externích kontraktů nebo si prohlédněte úplný rozpis stavu cílů komunity událostí zde.

Poznámka: Abyste se kvalifikovali pro jakoukoli komunitní odměnu, musíte splnit alespoň svůj osobní cíl v Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo obou. Každá odměna bude položkou inventáře služby Steam pro Euro Truck Simulator 2 i American Truck Simulator. Po dokončení si vyzvedněte odměnu na stránce Události na svém profilu ve hře World of Trucks.

Akce bude ukončena v neděli 15. ledna 2023 ve 23:59 UTC.

Jako vždy se opravdu těšíme na vaše letošní promyšlené výlety Vánoční odrazy a rádi bychom od vás viděli více fotografií, zatímco dosahujete svých cílů a dostáváte své zasloužené odměny v této speciální sezóně dávání. Sdílejte s námi své snímky obrazovky a videa pomocí #ChristmasReflections hashtag na našich oficiálních profilech Facebook - SCS a ATS / ETS2, Twitter a Instagram a my budeme sdílet naše oblíbené.

anglická mutace

Christmas Reflections Event 2022

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat