středa 1. února 2023

American Truck Simulator: Kansas DLC ve vývoji!

 

 

Na začátku tohoto měsíce jsme sdíleli krátký video teaser obsahující několik vodítek naznačujících neoznámené DLC. S tolika spekulacemi ve vzduchu jsme se rozhodli, že by byl ten správný čas některé z těchto pověstí ukončit. Jsme rádi, že můžeme oficiálně oznámit, že pracujeme na...

Představujeme Kansas pro American Truck Simulator

"Slunečnicový stát", kdysi považovaný za zemědělské srdce země, přilákal mnoho velkých podniků a ekonomicky rostl v jiných oblastech díky své centrální poloze a pohodlné infrastruktuře pro logistické operace. Ale jak přezdívka napovídá, příroda určitě dělá velmi dobře, aby udržela krok s technologickým pokrokem, protože státní parky a rozsáhlé prérie nabízejí jedinečné výhledy s úžasnou atmosférou, která zanechá každého řidiče kamionu, který projíždí kolem, s něčím, na co si vzpomene.







Nezapomeňte přidat rozšíření mapy do svého seznamu přání služby Steam, abyste nám ukázali, jak jste nadšeni z tohoto nadcházejícího projektu. Těšíme se, že se s vámi podělíme o více informací o Kansasu v American Truck Simulator, včetně více o jeho rušných městech, rušných průmyslových odvětvích a mnohem více!

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat