čtvrtek 14. dubna 2022

ETS2: Nový video trailer 2022

 

Ve světě Euro Truck Simulator 2 se v průběhu let hodně změnilo. Projekt zaznamenal mnoho dodatků a aktualizací a my jsme si uvědomili, že současný video trailer z roku 2012 sotva představuje proces vývoje a zlepšování, který je nyní jasně viditelný ve hře. Jsme rádi, že vám můžeme oznámit, že pracujeme na aktualizované verzi video upoutávky pro ETS2!


Podrobně existuje několik důvodů, proč nahrát nové video. Za prvé, hra slaví své 10. výročí později v tomto roce, a stejně jako naše týmy často vracejí některé části herního obsahu a světa tím, že jej přepracovávají na dnešní standardy kvality, chtěli jsme také vytvořit pěkný video trailer, který by lépe reprezentoval dnešní vzhled a vlastnosti hry. 

To nás přivádí k druhému důvodu, kterým je nedávno přidaný nový systém osvětlení. Tato aktualizace, která byla vydána v loňském roce, změnila vzhled našich her tolika způsoby, že jsme cítili, že aktuální verze video traileru, kterou lidé najdou na YouTube a vidí na Steamu, neodráží to, jak hra skutečně vypadá nyní. Totéž lze vlastně říci o všech funkcích a obsahu, které přišly do základní hry od doby, kdy jsme ji vydali.



Pro fanoušky našeho předchozího traileru je tu také dobrá zpráva, protože neplánujeme odstranit ten, protože ho chceme zachovat jako dědictví a jakýsi paměťový token. Koneckonců, stejný osud může v nadcházejících letech čekat na tento nový, protože plánujeme přinést spoustu obsahu do základní hry ETS2 s budoucími aktualizacemi, a proto tento nový trailer bude nakonec potřebovat znovu obnovit. Není to však nic, z čeho bychom byli zvlášť smutní, protože jsme hrdí na to, že vytváříme hru, kterou neustále aktualizujeme a přinášíme nový obsah. 

Pro všechny naše hráče máme také připraveno něco speciálního u příležitosti 10. výročí ETS2. Existují již plány na zesílení tohoto úžasného milníku, takže tento aktualizovaný trailer lze považovat za první kapitolu oslavy!

anglická mutace

ETS2: New 2022 Video Trailer

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat