pátek 8. dubna 2022

1.44: Nastavitelná výška odpružení

 

Vždy se snažíme zlepšit každý aspekt našich her a někdy tento pokrok dláždí cestu pro zcela nové realistické funkce, které vyřeší případné problémy. Jeden takový přírůstek přichází v aktualizaci 1.44 pro American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2. Nastavitelná výška odpružení je na obzoru!


Proces vytváření modelů pro naše hry se neustále zlepšuje, protože v dnešní době dostáváme extrémně podrobné referenční materiály (někdy přímo CAD soubory) a s tím přichází potřeba zajistit, aby kombinace nákladních automobilů / podvozků / přívěsů spolupracovaly bez jakýchkoli problémů, jako jsou vizuální závady. Proto jsme se rozhodli představit tuto novou funkci, která je založena na reálných systémech odpružení, které jsou důležité pro udržení stabilního a bezpečného vozidla. To vyřeší všechny potíže s připojením přívěsů v našich hrách tím, že umožní hráčům nastavit výšku pomocí speciálního klíče.






Mějte prosím na paměti, že tato funkce je realistický doplněk, který hráči nemusí mít nutně zapnutý. Pokud to však budete chtít vyzkoušet a začít používat tento nový systém, nezapomeňte přiřadit klávesovou zkratku v nastavení vazeb, protože ve výchozím nastavení bude možnost nepřiřazena.





Doufáme, že mnozí z vás se této výzvě postaví čelem a vyzkouší funkci nastavitelné výšky odpružení. Tato změna, která přichází s aktualizací 1.44, představuje další krok k tomu, aby naše hry byly mnohem realističtější a nemůžeme se dočkat, až uslyšíme vaše myšlenky o tom na našem fóru nebo sociálních médiích, kde můžete označit naše profily a říct nám, co si myslíte (Twitter, Instagram, Facebook).

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat