sobota 19. března 2022

Výlet za nahráváním zvuku

 

Zdá se, že je to už nějaký čas, co se tým z SCS vydal na cestu s cílem usilovat o větší technická vylepšení našich her a trochu si popovídat se skutečnými řidiči kamionů osobně. To se však v dubnu brzy změní, protože někteří z našich vývojářů se vydají do Toronta v Kanadě!


Jak již bylo naznačeno v odstavci výše, existují dva hlavní důvody pro tuto cestu. Za prvé, náš tým bude součástí stánku Western Star společnosti Daimler Truck North America na výstavě Truck World Canada Expo, která bude obsahovat jedno z našich pohybových sedadel, které jsme před několika dny poslali přes oceán do USA. Proto doporučujeme každému, kdo by se s námi chtěl setkat, aby se přišel podívat na pohybové sedadlo, nebo nás jednoduše navštivte a pozdravte nás a posádku Western Star. Rádi se s vámi na této akci setkáme! 
 
Za druhé, byli jsme v kontaktu s několika úžasnými kluky z #BestCommunityEver, kteří jsou také profesionálními řidiči kamionů v Kanadě, a jsou velmi laskaví a velkorysí, aby nám umožnili strávit s nimi několik dní, abychom mohli udělat nějaké zvukové nahrávky s jejich mocnými kamiony. Jsme nesmírně vděční všem, kteří s tím souhlasili a nemůžeme se dočkat, až se s vámi všemi setkáme osobně! 

Rádi bychom také zmínili, že pokud bude mezi 18. a 25. dubnem jezdit po Torontu více řidičů kamionů a kteří by se s námi rádi setkali nebo nám dovolili použít své kamiony k záznamu přesných zvuků motoru pro American Truck Simulator, pak se s námi neváhejte spojit jakýmkoli možným způsobem. Můžete poslat e-mail na nemiro[at]scssoft[dot]com, nebo nám poslat zprávu buď na Instagram nebo Twitter. Mějte prosím na paměti, že nemůžeme zaručit setkání s každým z vás, protože náš rozvrh je již téměř 100% plný, ale je vždy hezké mít nějakou zálohu pro případ, že věci nepůjdou podle plánu.

Jsme neuvěřitelně dychtiví využít této příležitosti, protože nám vždy přináší radost, že můžeme pokročit v technických aspektech našich her a zároveň se setkat se členy #BestCommunityEver. Doufáme, že se nám podaří chatovat s co nejvíce z vás a zároveň zajistíme, že budeme dělat zvuky kamionů spravedlnosti, jakmile je přivedeme do ATS.

anglická mutace

Sound Recording Trip

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat