čtvrtek 3. března 2022

Prohlášení od SCS Software

 

Dne 24. února 2022 ruské vojenské síly zaútočily na svobodnou zemi Ukrajinu, která se nachází velmi blízko země České republiky, kde sídlí naše studio a tým. Všichni jsme byli od toho dne šokováni a s velmi hlubokou bolestí v našich srdcích. Všechny naše myšlenky jsou s těmi lidmi a jejich rodinami, kteří trpí strašnými následky všeho, co se děje na Ukrajině v posledních dnech. Rádi bychom oznámili prohlášení naší společnosti: stojíme proti invazi na Ukrajinu. Hluboce odsuzujeme tento akt agrese, pro který není důvod ani omluva.


I když jsou naše týmy nadnárodní, jádro společnosti má své kořeny v Praze v České republice. Historie naší země nese vzpomínku na smutné události, které velmi podobně rezonují s tím, co se děje na Ukrajině v posledních dnech, týdnech a měsících. Vidíme velmi úzkou paralelu s tím, co se zde stalo v letech 1938 a 1968, a to nás hluboce znepokojuje a plné emocí a bolesti, že moderní svět musí být znovu svědkem tak strašných časů.

Jakmile jsme se dozvěděli o této katastrofální zprávě, celá společnost okamžitě obrátila 100% svého zaměření a energie na hledání způsobů, jak můžeme poskytnout pomoc a podporu těm, kteří to potřebují, těm, kteří jsou nejvíce postiženi smutnými dopady války.

Jsme v úzkém kontaktu s několika charitativními organizacemi, kterým jsme již poslali více než 20 000 €, a další z naší přímé finanční pomoci z naší strany přijdou v nadcházejících dnech a týdnech. Také jsme přemístili část našeho týmu, abychom okamžitě začali pracovat na tolik potřebném DLC - ukrajinském balíčku Paint Jobs Pack, který se snažíme co nejdříve přinést do obchodu Steam a ze kterého věnujeme 100% příjmů těm, kteří to potřebují.

Kromě toho všeho se také snažíme podporovat členy našeho týmu všemi možnými způsoby. Několik našich kolegů je z Ukrajiny. Zavázali jsme se, že jim a jejich rodinám poskytneme veškerou možnou podporu, ať už se jedná o finanční podporu na jakékoli dodatečné náklady, které by mohli mít v těchto těžkých časech; předčasné platy; podpora duševního zdraví; dny volna navíc nebo zvláštní a pružná pracovní doba; nebo jim dokonce poskytnout firemní prostory a zázemí pro ubytování. Neděláme to jen jako společnost, protože dostáváme několik zpráv od téměř všech členů našeho týmu, že se připojují a podporují charitativní organizace, poskytují přikrývky, oblečení, hygienu, zdravotnické potřeby a další předměty do charitativních sbírek a další.

Temné a těžké časy jsou tady a my víme, že nyní je čas, abychom všichni drželi pohromadě a pomáhali jakýmkoli způsobem, bez ohledu na to, zda jako jedna osoba, nebo jako kolektiv, tým nebo společnost. Svět odpověděl a existuje mnoho cest, ve kterých se každý z nás může připojit a podpořit ty, kteří byli postiženi touto strašnou válkou. My, jako tým SCS Software, plánujeme pokračovat v podpoře a poskytování pomoci i v nadcházející budoucnosti, ať už by to byl přímý finanční dar z prodeje našich her nebo jakýkoli jiný způsob, který objevíme.

Naše modlitby a naděje jsou s vámi, Ukrajino.

Žádné komentáře:

Okomentovat