sobota 26. února 2022

Podpora gamepadů a steam decků

 

Jsme jen jeden den od vydání Steam Deck společnosti Valve, což znamená, že je to ideální čas, abychom vás přivedli k rychlosti, pokud jde o podporu Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator na tomto novém herním systému.


Naši vývojáři byli nesmírně nadšeni, že mohou pracovat na tomto zajímavém projektu a udělali vše pro to, aby si hráči užili co nejplynulejší zážitek. Kromě provedení některých vylepšení nezbytných pro podporu tohoto kapesního herního počítače budou naše hry obsahovat několik speciálních vazeb spolu se základní verzí podpory dotykové obrazovky (kliknutím na obrazovku vyberte tlačítka nabídky). Kromě toho bychom rádi zdůraznili, že pokud se rozhodnete hrát na Steam Decku, nezůstanete pozadu, když budete chtít jet spolu se svým přítelem v režimu Convoy, protože bude podporována "multiplatformní" hratelnost.



Vývoj podpory Steam Deck šel ruku v ruce s celkovou podporou gamepadu, což kromě toho, že vedlo k obecným drobným vylepšením, přidává do našich her novou mini-funkci - popis mapování gamepadu. Jednoduše řečeno, to znamená, že budete mít na obrazovce legendu vázání, abyste si vždy byli jisti, které tlačítko má jaký účel. Tento přírůstek představuje další krok vpřed v naší nepřetržité podpoře gamepadů a volantů a doufáme, že jej budeme moci v budoucnu posunout dále.


Doufáme, že se vám bude líbit hraní ETS2 nebo ATS na Steam Deck a nemůžeme se dočkat vaší zpětné vazby k vašim zkušenostem. Pokud se vám toto zařízení dostane do rukou, dejte nám vědět o tom, jak probíhaly vaše cesty nákladní dopravou, a to tak, že označíte naše účty sociálních médií (Twitter, Instagram, Facebook). A pokud najdete něco, co ještě potřebuje trochu vyladit, zanechte nám zprávu na našem fóru. Konečně, pokud se vám po této aktualizaci bude líbit hraní s gamepadem mnohem více, zanechte nám pozitivní recenzi na stránce ETS2 nebo ATS Steam.


anglická mutace

Gamepads & Steam Deck Support

ZDROJ: Blog SCS Software

Euro Truck Simulator 2
American Truck Simulator

Žádné komentáře:

Okomentovat