středa 23. února 2022

1.44 Průzkum neoznačených silnic

 

Zatímco nákladní doprava by měla být hlavně o snaze dosáhnout vynikajících výkonů a správně odvedené práce, velikost map našich her má tendenci vyvolávat touhu prozkoumat každý kout každé přístupné oblasti. A v nadcházející aktualizaci 1.44 se tento aspekt hry dočká velmi důležité změny!




Ti nejpozornější z vás si mohou být vědomi skutečnosti, že během své cesty můžete někdy narazit na pasáž, která není zobrazena na mapě a která k něčemu vede... zajímavý. Poté, jakmile opustíte oblast, neoznačená pasáž stále není na mapě viditelná. To však bude v budoucnu trochu jiné!

S aktualizací 1.44 přinášíme do ATS a ETS2 novou funkci; jakmile vjedete na neoznačenou silnici, budete o tom informováni zprávou v poradci pro trasu a prozkoumaná silnice se na mapě zobrazí jako oranžová přerušovaná čára, přičemž jakákoli neprozkoumaná část před vámi bude zobrazena šedě. Na jedné straně to zajistí, že si budete okamžitě vědomi skutečnosti, že jste našli něco zajímavého, a na druhé straně, pokud se někdy rozhodnete znovu navštívit skrytou zónu, budete vědět, kam jít.




Vypadá to, že jakmile bude nová aktualizace k dispozici, bude to ideální čas probudit svého vnitřního průzkumníka a vždy si dávat pozor na jakékoli podezřelé zatáčky, které by mohly vést k něčemu jedinečnému. Jakmile se dostanete do rukou našich her s touto novou funkcí, dejte nám vědět prostřednictvím sociálních médií nebo na fóru, jakou zajímavou věc se vám podařilo najít!

anglická mutace

1.44 Unmarked Roads Exploration

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat