pondělí 20. prosince 2021

Euro Truck Simulator 2 : Heart of Russia (Srdce Ruska) ve vývoji!

 

Jsme nadšeni, že můžeme prozradit, že se můžete těšit na jízdu v srdci Ruska.


Naše silnice se budou i nadále rozšiřovat do největší země na světě, do Ruska. Domov bohatého kulturního dědictví a historie, řidiči budou moci dodat do samého srdce Ruska - Moskvy, a dále.





Abychom zvládli očekávání, je důležité vysvětlit naše ambice projektu. Rusko je tak obrovské, že nemůžeme očekávat, že zahrneme celou zemi, ani se neodvažujeme pokrýt celou evropskou část v jednom projektu. Naším současným cílem je dosáhnout horního toku Volhy, ale pokud znáte ruskou geografii, možná si vzpomeňte spíše na řeku Oka než na dolní části Volhy nebo Donu. 





Během posledních několika let jste si možná zvykli na určitý rytmus vydání mapových rozšíření, která přicházejí ke konci roku. 






Je třeba zdůraznit, že jsme stále velmi brzy ve vývoji tohoto projektu. Zatím se nemůžeme vůbec zavázat k datu vydání. Dokonce i vnitřně existuje mnoho otázek o tom, jak rychle můžeme postupovat z místa, kde jsme nyní. Jádro týmu Heart of Russia funguje od poloviny roku 2020. Ve skutečnosti vedoucí projektu, výzkumný tým a tým uměleckých aktiv začali pracovat ještě dříve. Přípravná fáze náběhu pro nové DLC k mapám ETS2 obvykle začíná asi rok před plnou produkcí. Nicméně, od této chvíle, tým stále nebyl nahromaděn až do konečné velikosti, protože asi tucet lidí, kteří měli migrovat z projektu Iberia, stále dokončují své závazky. Je tedy spravedlivé přiznat, že jsme ještě nedosáhli plné produktivity, kterou jsme v této fázi očekávali. Na druhou stranu několik nových členů týmu pochází z Ruska, takže je velká šance, že se vyhneme ztrátě času opakováním jakýchkoli chyb autenticity, jak se někdy stává, když stavíme místa, kde máme v týmu omezené praktické zkušenosti. Jak moc to všechno ovlivní obvyklý vzor uvolnění? Je ještě příliš brzy na to, abychom to řekli. V některých oblastech projektu dosahujeme vynikajícího pokroku, takže můžeme zůstat nadějní, ale podle toho prosím nastavte svá očekávání. Už nás dobře znáte - nové rozšíření mapy vydáváme pouze tehdy, když cítíme, že je to opravdu hotové, ne dříve!




S ohledem na to se těšíme na sdílení dalších informací a aktualizací o tomto vzrušujícím přírůstku do světa Euro Truck Simulator 2. Už se těšíte na prozkoumání srdce Ruska? Nezapomeňte si ji přidat do svého seznamu přání služby Steam! Opravdu nám pomáhá s vývojem a vydáváním našeho obsahu a děkujeme vám za vaši trvalou podporu!

ZDROJ: SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat