neděle 19. prosince 2021

První spuštění FAN blogu SCS Software a jeho informovanost

Ahoj Fandové ETS2 & ATS na Facebooku a nově i na Instagramu a také zdravíme všechny členové ve skupinách: Fandové ETS2 / ATS Československá komunita a ETS2 & ATS TruckLuky (CZ/SK).



Tímto prvním blogovým příspěvkem by jsme vás chtěli informovat jak budou vycházet blogové posty a jak budeme sdílet jednotlivé příspěvky na sociální siti Facebook.


na tomto blogu se budou pouze zveřejnovat velmi důležité posty jako, oznámení/ukončení eventů, open beta nebo experimentální beta a update her. Oznámení vývoje nového mapového DLC + jiných DLC vč. jejich vydání a různé důležité informace týkající se Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator a samotné firmy SCS Software.


A vzhledem k tomu že 3 mapové DLC do obou her jsou i nadále v produkci, jsme povinný zvečejnit i tyto informace o DLC jako je: Rusko, Texas a Montana. Takže následující blogové posty budou informativní právě o těchto nadcházejících DLC.


V rámci sdílení příspěvků na sociální síti Facebook, konkrétně na naší FAN stránce bude následující: jakékoliv informační pčíspěvky v rámci her ETS2 a ATS budou sdílené na naší sociální FAN stránce. V případě důležitějších informací budou články sdílené na Facebooku ( viz.odst.2 pod obrz. )

důležité FAN odkazy:



Ostatní

Žádné komentáře:

Okomentovat