úterý 21. prosince 2021

American Truck Simulator: Texas DLC ve vývoji!

Dnes s radostí oznamujeme vývoj nadcházejícího DLC Texas.



Jako druhý největší stát USA jak podle oblasti, tak podle počtu obyvatel, Lone Star State nabízí nepřeberné množství jedinečných atrakcí a památek pro návštěvníky i obyvatele. Od měst až po pobřežní pláže, hory a poušť, Texas je geograficky i kulturně rozmanitý.


Texas je také jedním z nejlepších amerických států pro podnikání! Texas se může pochlubit druhou největší ekonomikou v USA, hned za státem Kalifornie, s obrovským počtem společností a průmyslových odvětví. Od hospodářských zvířat až po energetiku a letectví má Texas spoustu pracovních míst, aby udržel řidiče na silnicích po celý rok.


Jako jeden z největších států USA přinese své vlastní výzvy během různých fází výroby. I když víme, že mnozí z vás jsou velmi nadšeni tímto obrovským přírůstkem do American Truck Simulator, nemůžeme se zavázat k datu vydání, které je v rámci roku.







Takže si připravte své laso a zachyťte všechny novinky tím, že se vrátíte zpět na tento blog a tím, že si přejete Texas na Steamu! Opravdu nám pomáhá s vývojem a vydáním našeho nadcházejícího obsahu.

ZDROJ: SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat