sobota 6. dubna 2024

ETS2: Dobrý náklaďák - Náklaďák natřený světlem

 

Jsme nadšeni, že se můžeme připojit k Renault Trucks a zapsat se do automobilové historie odhalením průkopnického designu laku jejich plně elektrického zázraku, Renault Trucks E-Tech T! Tento jedinečný lak poprvé ožije na nákladním vozidle s technologií LumiLor - špičkovou metodou, která umožňuje osvětlit vrstvy barvy na jakémkoli povrchu malými elektrickými impulsy.
Vraťme se o krok zpět a vraťme se k cestě, která k tomuto historickému okamžiku vedla. Na podzim 2023 jsme se připojili k Renault Trucks v Lyonu a zúčastnili jsme se designové soutěže mezi vybranými influencery a řidiči kamionů. Pod vedením specialistů z Renault Trucks, LumiLor a naší talentované 2D grafičky Annie vytvořila skupina návrhy s inovativním lakováním LumiLor – luminiscenční technologií schopnou vytvářet fascinující animace na povrchu nákladního vozidla.



Poté byly vybrány dva návrhy pro veřejné hlasování, kterého se zúčastnila i naše komunita. V tomto hlasování se utkaly krásné designy Diamond Echo a Lightning Bolt, přičemž první místo nakonec obsadilo Diamond Echo. Poté se E-Tech T vydal do laboratoří LumiLor poblíž Drážďan, kde se lakovalo.

Jsme poctěni, že nás Renault Trucks pozval, abychom se osobně zúčastnili a umocnili dosah této velkolepé odhalení, které se konalo 9. dubna v sídle Renault Trucks v Lyonu. Nemůžeme se dočkat, až budeme moci tento okamžik přenést do našeho #BestCommunityEver prostřednictvím živého přenosu přímo z místa konání! Je to důkaz našeho partnerství s Renault Trucks a jejich uznání důležitosti naší komunity.



V posledních dnech jste si také mohli všimnout několika upoutávek od Renault Trucks na jejich sociálních sítích a prostřednictvím jejich newsletteru. Nyní vám s radostí můžeme potvrdit, že máte možnost najít něco, co se skrývá pod modrým závojem u vybraných prodejců Renault Trucks ve hře Euro Truck Simulator 2.

Kdo ví, možná pokud se vám podaří najít toto místo, zaparkujte svá aktuální vozidla Renault Trucks před skrytým vozidlem a sdílejte snímek obrazovky nebo video na kanálech sociálních médií SCS Software.



Jsme hrdí na to, že jsme důvěryhodným partnerem Renault Trucks (en/cz), který zajišťuje, aby se tento historický okamžik dostal nejen k automobilovým nadšencům, ale také k našim #BestCommunityEver

anglická mutace:

The Good Truck: A Truck Painted With Light

Žádné komentáře:

Okomentovat