středa 5. října 2022

SCS On The Road: Poznaň Game Arena 2022

 

Veletrh Poznaň Game Arena má neuvěřitelnou historii a každoročně přiláká desítky tisíc návštěvníků. Jsme rádi, že vám můžeme oznámit, že někteří z našich vývojářů budou na akci přítomni koncem tohoto týdne!



Takže od 7. do 9. října nás najdete v Kongresovém centru v Poznani na malém stánku, který pro nás uspořádali naši přátelé z IMGN.PRO. Kromě toho, že vám nabídneme možnost chatovat s našimi vývojáři nebo získat kus našeho zboží, přineseme s sebou také dva simulátory, které vám poskytnou trochu virtuální zábavy v nákladní dopravě. Jsme opravdu vděční IMGN.PRO za přípravu všeho potřebného a za pozvání na akci! 

Půjdeme ale i mimo virtuální prostor, protože jsme spojili síly s Renault Trucks, kteří nám laskavě poskytnou jeden ze svých vozů Renault Trucks T Evolution vystavených na stánku. Rádi bychom poděkovali společnosti Renault Trucks z Poznaně za to, že využila této příležitosti předvést své vozidlo navíc ke všemu, co jsme zmínili výše! 

Ať už nás chcete pozdravit, pořídit si parádní SCS swag, vyzkoušet si simulátory, nebo se podívat na skutečný kamion a setkat se se zástupci Renault Trucks Poznaň, pro každého, kdo se u stánku zastaví, bude spousta zábavy. Dejte vývojářům vědět prostřednictvím oficiálních sociálních médií, pokud se účastníte této úžasné události tím, že označíte SCS oficiální profily (Twitter, Facebook, TikTok, Instagram).

anglická mutace

SCS On The Road: Poznan Game Arena 2022

ZDROJ: Blog SCS Softwar

Žádné komentáře:

Okomentovat