sobota 8. října 2022

Pinktober 2022

 

Měsíc říjen je mezinárodně uznáván jako měsíc povědomí o rakovině prsu, lépe známý jako Pinktober. Kampaň Pinktober, často vizuálně reprezentovaná růžovou stuhou, pomáhá sdílet kritické informace a šířit povědomí o této hrozné nemoci, kterou jsou mnozí postiženi.



Vzdělávat se a sdílet informace s těmi kolem vás je důležitou součástí povědomí o rakovině prsu a detekce, protože pomáhá vědět, na jaké příznaky je třeba dávat pozor. Pravidelné sebekontroly a návštěva místního lékaře a zároveň připomenutí těm nejbližším, aby udělali totéž, je hlavním poselstvím předávaným během kampaně. Vaše zdraví by mělo být vždy nejvyšší prioritou. 

Každý rok se dobrosrdeční příznivci snaží pomoci v bitvě tím, že posílají přímé dary nebo šíří povědomí. Před pár lety jsme se rozhodli, že se této věci budeme věnovat také v podobě charitativní akce Pink Ribbon, která přišla v roce 2019 se dvěma speciálními DLC - jedním pro American Truck Simulator a druhým pro Euro Truck Simulator 2. To otevřelo možnost pro ty, kteří chtěli pomoci, ale nebyli si jisti, kde darovat, protože nakonec 100% příjmů z těchto DLC jde každý rok na charitu.


 

Pokud se chcete připojit k dobré věci a získat nějaké nové laky pro vaše nákladní automobily, nyní je ideální příležitost získat tyto dva DLC nebo je darovat příteli a přispět k boji proti rakovině prsu. A v případě, že vy a vaši přátelé již vlastníte tyto DLC, můžete šířit povědomí zdobením svých nákladních vozidel v těchto lakovacích pracích a přepravovat s hrdostí, zatímco ostatní o této dobré věci informují tím, že zaplavíte sociální média screenshoty vašich nákladních vozidel pod #Pinktober2022

Pokud jde o to, kterým charitativním organizacím darujeme konečnou částku, bude tento rok trochu jiný. Tentokrát jsme se rozhodli poslat konečnou částku vybranou z DLC jediné místní charitě - Alianci žen s rakovinou prsu. Věnujte velkou pozornost našemu blogu na konci měsíce, protože vydáme další blogový příspěvek, který zabalí letošní Pinktober a oznámí konečnou částku darovaných peněz!



V rámci Pinktoberu jsme také pozvali zástupce charitativní organizace Aliance žen s rakovinou prsu, aby v našich studiích v Praze uspořádaly seminář o povědomí o rakovině prsu. Jsme velmi vděční, že můžeme nabídnout takovou informativní relaci našemu stále rostoucímu počtu členů týmu a doufáme, že se zúčastní kolegové staří i noví. 

Děkujeme vám všem za vaši laskavou podporu předem a děkujeme těm, kteří v uplynulém roce nepřetržitě podporovali věc Pinktober.

anglická mutace

Pinktober 2022

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat