neděle 5. listopadu 2023

ETS2 + ATS: Aktualizace 1.49 - HDR skyboxy, měsíc a nové efekty počasí

 

V aktualizaci 1.49 pro Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator s radostí představujeme řadu vylepšení, která dále zlepší váš zážitek z virtuální jízdy kamionů. Pojďme se podívat na vizuální doplňky, které na vás čekají na vašich cestách.



V první řadě jsme po mnoha žádostech přidali na naši noční oblohu Měsíc! Je to jemný, ale pozoruhodný dotek, který dodá vašim virtuálním dobrodružstvím s kamionem další vrstvu realismu a úžasu. Zajímavé je, že stojí za zmínku, že to, co by se mohlo jevit jako jednoduchý přírůstek – Měsíc – již nějakou dobu představuje významné výzvy. Integrace Měsíce do noční oblohy vyžadovala mimo jiné vrhání, vykreslování a výpočet měsíčního světla, řízení odrazů ve vodních útvarech, řešení mokrých silnic a řešení zrcadlových efektů. Jsme však potěšeni, že se nám konečně podařilo začlenit do naší herní noční oblohy něco tak zásadního, jako je Měsíc.
Kromě toho jsme také přepracovali noční oblohu a představili dynamické hvězdy, které se jemně třpytí, což zvyšuje celkovou autentičnost nočního zážitku.
A konečně, skyboxy budou nyní s vysokým dynamickým rozsahem (HDR), což znamená, že na obloze budou bohatší a živější barvy a vylepšení se dočkaly i naše vizuální efekty počasí. Bouřky nyní obsahují viditelné blesky, které nabízejí pohlcující zážitek. A nezapomeňte v určitých oblastech sledovat noční oblohu, možná budete příjemně překvapeni tím, čeho si všimnete.
Abychom to shrnuli, připravili jsme pro vás také speciální video, které vám všechny tyto změny představí. Rozhodně stojí za vyzkoušení! Jen mějte prosím na paměti, že na tom všem se stále ještě nepracuje a že vše, co jsme vám dnes ukázali, se může ještě změnit.



S těmito dodatky si aktualizace 1.49 klade za cíl vylepšit realističnost a krásu vašeho světa kamionů a slibuje okouzlující a pohlcující cestu. V blízké budoucnosti vám představíme další změny. 

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat