pátek 11. srpna 2023

SCS On The Road - Návrh nákladního vozidla ve spolupráci se společností Volvo Trucks North America

 

Jaký to byl týden, že? Nové rozšíření mapy úžasného státu Oklahoma, doplněné o naši online akci #CruisingOklahoma World of Trucks, po níž bude následovat vydání obrovského tuning packu W900.

I když už připravujeme nový obsah, novinky a témata, která vám ukážeme a sdělíme pro další týdny, řekli jsme si, že by to mohla být příjemná příležitost k ochlazení po tak nabitém týdnu. K tomuto účelu se bude skvěle hodit pěkná, nová a zajímavá epizoda našeho seriálu SCS On The Road.



Tentokrát vás zveme, abyste se k nám připojili s našimi přáteli ze společnosti Volvo Trucks North America v Greensboro v Severní Karolíně, kde měl náš tým to štěstí vyzpovídat Iana Andersona a Briana Balickiho o procesech, které stojí za návrhem nákladního vozidla od nuly.



Posaďte se, uvolněte se a užijte si tuto novou epizodu plnou úžasných informací o tom, co obnáší navrhnout nákladní vozidlo z exteriéru i interiéru. Vsadíme se, že se vám bude líbit! Stejně jako si zamilujete budoucí projekty, které utváříme společně se společností Volvo Trucks NA.

Rádi bychom poděkovali našim partnerům ve společnosti Volvo Trucks North America, a to nejen za to, že nám umožnili natočit tuto skvělou epizodu s nimi, ale také za veškerou lásku a podporu, kterou poskytují American Truck Simulator a naší komunitě. 

anglická mutace

SCS On The Road - Designing a Truck with Volvo Trucks North America

Žádné komentáře:

Okomentovat