středa 14. září 2022

IAA 2022

 

Mezinárodní automobilová výstava (IAA) je nejvýznamnějším světovým veletrhem pro mobilitu, dopravu a logistiku a letos v září se IAA Transportation bude konat v Hannoveru v Německu od 20. do 25. září.



S více než 2 000 vystavovateli, kteří se mají zúčastnit, je IAA Transportation připravena představit nejnovější a největší ve světě nákladních automobilů, přívěsů, dodávek a autobusů; a jsme hrdí na to, že jsme součástí tohoto seznamu! V letošním roce se zúčastní malý tým z SCS Software, který plánuje spolupracovat s Krone Trailers a JOST, aby poskytl naše 4D pohybové simulátory. Tito pohybliví simíci vytvářejí autentický zážitek z jízdy s nákladní dopravou pomocí našich názvů simulátorů spolu se skutečnými díly nákladních vozidel, včetně sedadla a kola. Takže pokud se náhodou účastníte, nezapomeňte se zastavit u jejich stánků a chatovat s týmem. 

To však není vše, jak si mnozí z vás mohou představit, IAA 2022 představuje fantastickou příležitost mluvit se zástupci z celého světa v oblasti nákladní dopravy a automobilového průmyslu. Část našeho týmu, který se zúčastní, se skládá z určitých kolegů, kteří jsou připraveni si dělat poznámky, referenční fotografie a mluvit s účastníky o projektech a vývoji, které se mohou stát v budoucnu. 

I když nebudeme mít vlastní specializovaný stánek, určitě se těšíme na fantastickou IAA 2022. Pokud nás zahlédnete v davu nebo u stánku některého z našich partnerů, nezapomeňte nás pozdravit. Doufáme, že vše půjde podle plánu, přejeme hodně štěstí! Sledujte naše sociální média kolem dat IAA pro tweety a aktualizace od našich týmů, které se účastní.

anglická mutace

IAA 2022

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat