pátek 5. srpna 2022

ATS: Událost Cruising Montana

 Připojte se k nám! 4. srpna. 2022, kdy oslavujeme vydání našeho nového DLC Montana tím, že se zúčastníme naší akce World Of Trucks - Cruising Montana! Od majestátních hor až po křišťálově čistá jezera, Montana vám vyrazí dech svou nedotčenou přírodou, když budete doručovat na různé farmy, ranče a nová průmyslová odvětví.



Žádáme náš #BestCommunityEver, aby dosáhl cíle komunity najet 100 000 000 mil (160 934 400 km) a zároveň doručil náklady do nebo z jakéhokoli města v Montaně. 


Zatímco #CruisingMontana zažijete nezkrotnou divočinu kvůli svým velkým otevřeným pozemkům a malé populaci. Jeďte s námi z prérií na východě do pohoří na západě. Nechte se těšit výhledem na Skalisté hory, domov horských koz a ohrožených medvědů grizzly. Tento stát pokladů je nejen známý svými zlatými a stříbrnými doly, ale také se těší bohatému zemědělskému dědictví, s rančováním a zemědělstvím, které přináší ekonomiky, jako jsou hospodářská zvířata, cukr a produkce obilí. Takže vy řidiči kamionů hrajete důležitou roli v průmyslu Montany.

V Montaně nabízíme spoustu vyhlídkových plošin, které vám umožní vychutnat si nádherný výhled a vrcholy této země Big Sky:

  • Glacier National Park, velká oblast divočiny s ledovcem vytesanými vrcholy a údolími. 
  • Great Falls, série pěti vodopádů umístěných na řece Missouri. 
  • Flathead Lake, největší přírodní sladkovodní jezero západně od Mississippi. 
  • Yellowstonský národní park, velká oblast divočiny se sopkou a nejstarším národním parkem na světě.
A stejně jako dříve to vše můžete zažít na externím trhu s vlastním přívěsem! 

DLC Montana nabízí 15 okouzlujících nových měst k prozkoumání a my nabízíme speciální odměnu za splnění vašeho osobního cíle, který bude vyžadovat, abyste dodali práci alespoň 12 z nich. Všechny práce pro tuto akci musí být 100 mil (161 km) nebo více a nezapomeňte se podívat na pravidla. 

Připravte se na náš nejnovější přírůstek do American Truck Simulator a podělte se s námi o svá dobrodružství, když objevíte širokou škálu farem a průmyslových odvětví po celém státě a zároveň si užijete nedotčenou přírodu, okouzlující malá města a nádherný výhled na Montanu.


Pravidla


Pomocí externích smluv nebo externího trhu s profilem propojeným se světem nákladních vozidel v American Truck Simulator je cílem komunity ujet 100 000 000 mil (160 934 400 km) při doručování nákladů do nebo z jakéhokoli města v Montaně.

Když hráč dokončí dodávku do nebo z 12 různých měst Montany, dosáhne svého osobního cíle.

Všechny úlohy pro tuto událost musí být nejméně 100 mil (161 km) nebo více.

Zda vaše nedávné dodávky splňovaly tyto podmínky, si můžete ověřit pomocí knihy jízd ve svém profilu World of Trucks.

Odměny


Cíl komunity: Když je splněn cíl komunity najet 100 000 000 mil (160 934 400 km) během dodávek do nebo z jakéhokoli města v Montaně a pokud hráč také dosáhl svého osobního cíle, obdrží závěsný předmět inventáře Sapphire Meadowlark.


Osobní cíl: Hráči, kteří doručí náklad do nebo z 12 z 15 měst v Montaně, získají osobní World of Trucks Achievement a majestátní Montana Grizzly téma ATS truck lakování Steam inventář položky.

Akce bude ukončena v neděli 25. září ve 23:59 UTC.

původní text/anglická mutace

Cruising Montana Event

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat