středa 3. srpna 2022

ATS: Montana - Herní video a trailer s oznámením data vydání

 

Montana - Herní video


Říká se, že obrázek stojí za tisíc slov, ale cítíme, že dát dohromady rámečky a vytvořit první herní video z nadcházejícího rozšíření mapy je něco, co je prostě neocenitelné. Zejména proto, že jak si někteří z vás již možná všimli, pomalu se blížíme k cílové čáře s vývojem tohoto projektu.



Náš tým je v současné době zaneprázdněn leštěním a optimalizací DLC Montana, a proto jsme dnes schopni vám ukázat tuto krátkou jízdu, jen mějte na paměti, že vše, co uvidíte, je stále ve fázi nedokončené práce. Takže se posaďte, uvolněte se, popadněte nějaké dobré občerstvení nebo nápoj a užijte si cestu!



Doufáme, že se vám tento pohled tak zalíbil, že si nyní přidáte DLC Montana do svého seznamu přání služby Steam.

S posledními úpravami a testy DLC Montana jsme nadšeni, že můžeme oznámit datum vydání tohoto velmi očekávaného přírůstku do American Truck Simulator.

Montana má být vydána 4. srpna 2022


Víme, že pro mnohé z vás toto datum nemůže přijít dostatečně brzy! Abychom udrželi vlak humbuku v chodu, doufáme, že náš oficiální DLC trailer pro Montanu, který představuje přírodní krásy a prominentní průmyslová odvětví státu, vás do té doby udrží spokojený.



Nemůžeme se dočkat, až v blízké budoucnosti prozkoumáte Montanu sami. Naše týmy zapojené do výrobního procesu tvrdě pracovaly na vytvoření tohoto DLC a jsou stále v závěrečné fázi vyžehlení všech chyb a umístění finálních přírůstků do mapy. Během této kritické doby je pro nás důležité, abychom se ujistili, že DLC je připraveno k vydání. Pokud náhodou narazíme na závažný problém, může to být, že budeme muset změnit plánované datum vydání. Budeme vás určitě informovat, pokud k tomu dojde.



Takže, jste připraveni jít na plavbu v Montaně? Pokud ano, nezapomeňte přidat Montana for American Truck Simulator do svého seznamu přání služby Steam! Opravdu pomáhá podporovat naši práci a upozorňuje vás na její vydání. Děkujeme vám za podporu a těšíme se, že vás brzy přivítáme přes státní hranice.

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat