středa 20. července 2022

ETS2 1.45: Točnice JOST

 

JOST vyrábí točnice po celém světě od roku 1956. Předložili patent na první točnici z ocelového litého litého a od té doby pokračují ve svém odhodlání k inovacím. Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o to, že JOST přijde na Euro Truck Simulator 2!



Jsme rádi, že můžeme přivést tohoto lídra v odvětví nákladních vozidel do našich simulačních titulů, protože plánujeme nahradit všechna neznačková točná kola v ETS2 5. koly značky JOST. Každá značka nákladních vozidel obdrží několik různých modelů s 5. kolem (jeden pro každý typ podvozku).





To bude probíhat ve dvou fázích, první fáze, která je nyní k dispozici k vyzkoušení v naší otevřené beta verzi 1.45 pro Euro Truck Simulator 2, bude zahrnovat točnice JOST na vozidlech Mercedes Benz New Actros, Renault Trucks T, Scania Next-Gen S, Scania Next-Gen R a DAF 2021 XG a XG+

Druhá fáze přinese točnice JOST zbývajícím vozidlům v našem vozovém parku ETS2, kde všechna nákladní vozidla budou mít kola JOST jako výchozí standard. Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s tak známou společností v oboru a přinést jejich silnou hlavní značku na naše virtuální silnice.



Doufáme, že se vám tento nový přírůstek do naší nadcházející aktualizace 1.45 bude líbit, nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jak připojujete své přívěsy a bezpečně jezdíte s JOST za vámi.

anglická mutace

ETS2 1.45: JOST Fifth Wheels

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat