pátek 17. června 2022

SCS na cestách - DAF CZ/SK International Driver Challenge

 

Tuto sobotu (18. června) se malý tým z naší posádky SCS On The Road spolu s jedním z našich 4D Motion Simů zúčastní akce pořádané společností DAF Trucks CZ na brněnském okruhu nedaleko města Brna.



Tato událost bude velmi zajímavá, protože společnosti DAF Trucks CZ a DAF Trucks SK objeví nejlepšího profesionálního řidiče nákladního vozidla CZ/SK z 15 finalistů, kteří se dostali do finálového kola DAF Trucks International Driver Challenge. Při určování vítěze budou tito talentovaní řidiči nákladních vozidel testováni v několika výzvách vytvořených společností DAF Trucks na místním závodním okruhu nedaleko Brna. 

Byli jsme pozváni jako čestní hosté, abychom se připojili k této úžasné akci a přinesli zábavu veřejnosti, která se účastní této speciální soutěže. Budeme tam mít malý stánek spolu s jednou z našich pohybových souprav, kterou budou obsluhovat pan Cenda a Nemiro, kteří jsou velmi nadšeni a připraveni setkat se se všemi našimi místními fanoušky.



Kromě hlavní soutěže o nejlepší z nejlepších řidičů nákladních vozidel a našeho stánku se můžete těšit také na spoustu skvělého jídla a pití, na příležitost vyzkoušet si a řídit nejnovější vozidla DAF Trucks a mnoho dalšího!

Pokud se tuto sobotu ocitnete v blízkosti Brněnského okruhu, přijďte nás prosím pozdravit, protože tam budeme celý den. Vstup je zdarma a bezpochyby to bude den plný zábavy a úžasných přepravních věcí. Doufáme, že tam také uvidíme některé ze známých tváří z naší místní fanouškovské základny!

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat