středa 1. června 2022

Prohlášení o DLC Heart of Russia

 

Naše nejdražší komunita, 

Dostáváme od vás spoustu otázek ohledně budoucnosti Heart of Russia, našeho DLC pro rozšíření map pro Euro Truck Simulator 2. Takže dnes, po dlouhém zvažování, cítíme, že je čas reagovat tím, že vrhneme nějaké světlo na situaci pro všechny.



24. února 2022 byl náš tým Heart of Russia asi 6-8 týdnů od dokončení práce na velmi očekávaném novém DLC. Všichni jsme měli z výsledku opravdu dobrý pocit; hodně úsilí bylo investováno do toho, aby tento nový region vypadal ve hře opravdu fantasticky. Byli jsme si naprosto jisti, že naše komunita, zejména v Rusku, by to opravdu ocenila

Pak najednou celým světem otřásla zpráva, že Ukrajina byla napadena Ruskem. Byli jsme v šoku.

S hlubokým znepokojením jsme sledovali zprávy o válce a rychle jsme si uvědomili, že musíme něco udělat, abychom pomohli těm, kteří trpěli. Okamžitě jsme začali přispívat několika charitativním organizacím poskytujícím humanitární pomoc na území Ukrajiny a pomoc evakuovaným. Později, s laskavou účastí #BestCommunityEver, jsme dále zvýšili dary tím, že jsme přispěli veškerým výtěžkem z prodeje ukrajinského DLC Paint Jobs Pack. Je neuvěřitelné vidět, že od nynějška se více než 85 000 z vás rozhodlo ji koupit a přispět k této ušlechtilé věci. Děkuju!

Nyní však DLC Heart of Russia čelilo velké nejistotě. Položili jsme si mnoho otázek, včetně těch zřejmých. Můžeme někdy vydat DLC Heart of Russia? Měli bychom vůbec dokončit práci? Od té doby jsme konečně upevnili své myšlenky.

Při vývoji našich her se snažíme být co nejvíce apolitičtí, a to způsobem, který chrání globální publikum hráčů před každodenními kontroverzemi. Docela se nám líbí myšlenka, že naše společná vášeň pro simulaci nákladního vozidla umožňuje lidem spojit se, v klidu virtuálně navštívit sousední zemi a užít si koníček, který běžně sdílíme, spíše než dovolit, aby nás něco rozdělujícího odlišovalo. Ale protože naše DLC, Heart of Russia, se přímo týká Ruska a tolik lidí trpí, rozhodli jsme se zdržet se vydání DLC, aby nebylo v žádném případě vnímáno jako podpora nebo tolerance agrese.

Pevně věříme, že existuje naděje, že hrdý lid Ukrajiny zvítězí a že utrpení skončí pro všechny. Nespravedlnost nemůže a nesmí zvítězit. A až přijde čas, aby se Ukrajina znovu postavila a uzdravila, pak se budeme snažit najít způsob, jak by naše DLC Heart of Russia mohlo hrát jakoukoli roli v tomto léčebném procesu, pro všechny.

Pracujme společně a žijme v naději, že dny zoufalství a zármutku brzy skončí.

Děkujeme za trpělivost, pochopení a podporu.

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Euro Truck Simulator 2

Heart Of Russia

Ukrainian Paint Jobs Pack

Žádné komentáře:

Okomentovat