úterý 17. května 2022

Kanadský výlet Wrap Up

 

Jsou to už téměř dva týdny, co se první část naší posádky směřující do Kanady vrátila zpět do našich kanceláří v Praze. Poté, co jsme s nimi interně hovořili o jejich cestě, mysleli jsme si, že by mohlo být zajímavé dát vám vědět, co mají za lubem! Doufáme, že to bude pěkný článek, který vám poskytne další důkaz, že naše komunita je opravdu #BestCommunityEver

Naše cesta do Severní Ameriky měla několik účelů. Především jsme byli poctěni, že jsme byli pozváni k účasti na stánku Daimler Truck North America na jedné z největších kanadských výstav nákladních vozidel, slavné výstavě Truck World. Bylo pro nás velkým potěšením, že jsme mohli mít naši malou herní stanici v samém středu společného stánku Freightliner Trucks a Western Star Trucks. Zpočátku jsme plánovali poslat tam jednoho z našich 4D Motion Simů, ale kvůli mnoha logistickým problémům, většinou způsobeným velkým přetížením v přístavech Hamburk a Montreal, se náš simulátor nikdy nedostal do cíle včas na výstavu.



Naše posádka našla rychlé řešení problému, které okamžitě provedli vybudováním herní stanice z produktů snadno dostupných v místních obchodech. Na nákupním seznamu bylo herní PC, židle, stojan na kola s pedály, velká plochá obrazovka a voila - byla vyrobena improvizovaná herní stanice.




Není to tak fantazijní jako náš pohybový sim, ale stále to udělalo trik. Místní návštěvníci akce byli rádi, že si mohli zahrát naši hru, a naši přátelé z Daimler Truck North America byli s výsledkem spokojeni. Jaká úspora! Obrovské poděkování patří všem z týmů Western Star Trucks a Freightliner Trucks, kteří nám pomohli se všemi těmito neočekávanými problémy a díky nimž se naše posádka cítila vítána. Bylo skvělé slyšet od zástupců výrobců nákladních vozidel, jak moc milují komunitu ATS! Podívejte se na jejich zprávy pro vás zde a zde. BTW, už pro vás pracujeme na nějakém novém obsahu společně s DTNA, takže zůstaňte naladěni! 

Během zahajovacích dnů show jsme měli to štěstí, že jsme se setkali s poměrně velkým množstvím fanoušků. Užili jsme si každou minutu našich dlouhých rozhovorů a hluboké diskuse o téměř všem s vámi, díky za to, že jste si udělali čas na zastávku u stánku!




Setkání s herními fanoušky však nebylo jediným důvodem naší přítomnosti na této výstavě. Náš manažer pro průmyslová partnerství Oscar byl také s námi, a to znamená, že poskakoval, potřásl si rukou a měl slibné schůzky se zástupci několika výrobců OEM nákladních vozidel. To může nebo nemusí v budoucnu přinést nový obsah pro naše hry. Zatím žádné spoilery!








Další velký důvod naší cesty do Kanady souvisel s naší hrou na hlubší úrovni. Měli jsme to štěstí, že jsme se dostali do kontaktu se dvěma úžasnými kluky z našeho #BestCommunityEver, Danielem a Markem, kteří nám pomohli tím, že získali tři různé kamiony s různými motory, přívěsy a kilometry, aby s nimi naši kluci SFX mohli nahrávat zvuky kamionů. Naši přátelé opravdu udělali něco navíc, aby nám pomohli učinit naše hry realističtějšími a jsme velmi vděční a poctěni, že jsme s nimi udělali tyto zvukové nahrávky. Marku, Dane, jestli tohle čteš - děkuji moc!








Oba kluci mají také skvělý životní příběh. Ukazuje se, že našli a rozvinuli svou vášeň a lásku k nákladní dopravě prostřednictvím našich her! Stali se z nich profesionální řidiči nákladních vozidel a dokonce i majitelé-provozovatelé (řidiči kamionů, kteří si berou práci s vlastním nákladním vozidlem) po mnoho let. Bylo to opravdu skvělé trávit s nimi čas, povídat si o profesi obecně a o tom, jak těžký může být život řidiče kamionu. Poskytli nám spoustu poznatků o automobilovém průmyslu, nákladní dopravě, silniční síti a pravidlech silničního provozu nejen v Kanadě, ale i v USA, a to vše spolu s kontakty na ně určitě předáme našim dalším oddělením! Připravili jsme pro vás všechny krátké video a můžete se na něj podívat a zasáhnout ho níže!



Bez ohledu na problémy, se kterými jsme se museli vypořádat během naší cesty do Kanady, můžeme říci, že všechny důvody našeho pobytu tam, naše přítomnost v Truck World, naše nahrávání zvuku a naše licenční rozhovory byly velkým úspěchem a že jsme se také skvěle bavili. To vše by nebylo možné bez naší skvělé, úžasné komunity! Opravdu vás všechny milujeme!



Pokud pozorně sledujete naše kanály sociálních médií, pak pravděpodobně víte, že pár kluků z naší posádky se s námi do Prahy nevrátilo - stále cestují po USA. O jejich cestě sem budeme pravděpodobně psát později. Mají ještě nějaké další úkoly, které musí udělat, schůzky, kterých se musí zúčastnit, a okolní zvuky a zvuky kamionů, které mohou nahrávat na několika místech po celých Spojených státech. Přejeme jim hodně štěstí, aby vše proběhlo hladce a aby se vrátili domů v pořádku a zdraví, se spoustou nashromážděného referenčního materiálu!

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat