pátek 24. prosince 2021

Hezké Svátky!

 

Vážení #BestCommunityEver, 

 Nejkrásnější období roku klepe na dveře a většina týmu SCS si bere trochu volna, aby si užila krásné chvíle se svými rodinami a dobíjela baterie. Tempo našich příspěvků na sociálních médiích a aktualizací blogů se trochu zastaví, ale nebojte se, po novém roce jsme zpět.


Mezitím můžete pokračovat v práci na svém pokroku směrem k dosažení všech cílů v naší nové speciální vánoční akci,která nabízí neuvěřitelné odměny a zábavu! 

 I když bychom všichni rádi viděli svět kolem nás zpět v lepších časech, je nemožné popřít, že globální pandemie stále způsobuje problémy. Doporučujeme vám všem, abyste zůstali v bezpečí a zodpovědně se starali o všechny kolem sebe. Pouze se vzájemnou péčí budete všichni schopni najít způsob, jak vytvořit dobrou náladu ve svých rodinách, a doufejme, že strávíte tyto nadcházející sváteční dny se zdravím a radostí. 

 Takže si udělejte šálek horké čokolády, kávy nebo čaje, oblékněte si teplé a útulné oblečení, popadněte nějaké pěkné prázdninové sladkosti a jen se opřete a relaxujte při sledování některých klasických filmů. Nebo popadněte volant, herní ovladač nebo spolehlivou klávesnici a myš a zahrajte si hry, které máte rádi, včetně American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2

 Navíc, pokud jste zmeškali náš speciální vánoční živý přenos, možná budete chtít sledovat i záznam. Možná vám to vykouzlí úsměv na tváři a uvede vás do správné nálady!



Všichni máme různé způsoby, jak rádi trávíme dovolenou, proto bez ohledu na to, jakou aktivitu si vyberete, upřímně doufáme, že budete mít nádherný čas. 

Veselé Vánoce!

ZDROJ: SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat